“Recruitment vanuit het hart!”
Wat betekent dit voor jou?

“Recruitment vanuit het hart!”
Wat betekent dit voor jou?

Hulp bij solliciteren

Aandacht voor jouw carrière, maar hoe vind jij deze nieuwe carrière? Tink Recruit kan jou hierbij helpen wanneer…

Hoe houd jij al deze ballen omhoog? Tink Recruit biedt 10 jaar aan recruitment ervaring waarin wij een groot aantal sollicitaties hebben behandeld voor opdrachtgevers en veel sollicitanten hebben geholpen naar de juiste baan. Wij kunnen jou op een aantal manieren concreet en goed helpen.

Meest gekozen

Basis

€75,-

Standaard

€100,-

Compleet

€125,-

Maximaal

€150,-

Tevens bieden wij bij alle pakketen de mogelijkheid tot afnemen van een strippenkaart aan, echter deze is ook los aan te schaffen. Deze Strippenkaart is naar eigen wens in te zetten voor sollicitatietraining of loopbaancoaching, na aankoop heeft de strippenkaart een geldigheidsduur van een jaar geldig. Strippenkaart zone 1 bestaat uit 5 coaching uren voor €300,- of een zone 2 strippenkaart met 10 coaching uren voor €600,-.

Alle prijzen zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor bedrijven.

Heeft jouw werkgever een ontwikkelbudget, vitaliteitsbudget, opleidingsbudget of een vergelijkbaar budget? Graag kijk ik met je mee hoe je deze kosten daarvan kunt betalen en hoe je dit bespreekbaar kan maken met je leidinggevende!

Ligt jouw vraag of uitdaging ergens anders, laat het ons vooral weten.

Wij denken graag met jou mee!

Interim Recruitment

Wil jij jouw recruitment op projectbasis verder professionaliseren of juist een extra boost geven? Dat is waar wij als Tink Recruit goed in zijn.

Recruitment strategie

Wat betekent jullie Employer Journey of Employer Brand voor de organisatie? En hoe kunnen jullie deze zo goed als mogelijk afstemmen op de gewenste instroom voor vacatures!

Werving & Selectie

Op Weving & Selectie gebied kent Tink Recruit twee samenwerkingsvormen, te weten: Exclusiviteit en No Cure No Pay.